dimecres, 12 de març del 2008

EL CULTURAL


He estat navegant per primera vegada per aquesta web sobre cultura i l’he trobada força interessant. Podríem dir que és generalista, ja que no s’especialitza en un tema concret sinó que avarca els grans blocs culturals: cinema, música, art, teatre i llibres. M’ha sorprès que inclogués la ciència i trobo a faltar un apartat de dansa. He vist que aquest tema estava inclòs en l’apartat de teatre i no hi estic d’acord. Són arts diferents i haurien d’estar en seccions diferents també.

Per la resta crec que amb http://www.elcultural.es/ pots estar ben informat, perquè a més d’entrevistes i reportatges també hi ha una agenda i informació dels actes que tenen lloc en el dia que estàs consultant la pàgina. També és interessant els enllaços amb altres blogs.

D’entrada pot ser una pàgina una mica agobiant, ja que hi ha molta informació a la pàgina principal, molts requadres, moltes notícies... però la barra superior de la pàgina hi ha tots els apartats ben estructurats. Pots accedir fàcilment al tema que més t’agradi. A més, és una bona idea el fet que primer hi hagi un resum de l’article perquè puguis veure si t’interessa llegir-lo tot o no.

Hi ha molta informació i molt interessant, de manera que pot valer la pena subscriure’t a la pàgina i rebre informació.