diumenge, 23 de març del 2008

WEB DEL MUSEO DEL PRADO

La pàgina web del Museo Nacional del Prado ofereix opcions molt interessants a l’hora d’ajudar al públic a conèixer millor la seva col·lecció. Sovint quan anem als museus no som capaços d’entendre les obres o no sabem com informar-nos del que hi podem veure. Doncs he trobat que la pàgina web d’aquest museu té dues novetats mol útils respecte d’altres webs del mateix estil.
El primer que m’agradaria destacar és la galeria on-line. Aquest apartat mostra les 15 obres més importants del museu, les que ningú es pot perdre. Ofereix informació sobre cada una d’elles i mostra un recorregut pel museu que les permet veure. Indica el lloc exacte de cada una i aquest itinerari per aquells que vulguin fer una visita ràpida però,sense perdre’s res important, es pot descarregar.
L’altra recurs que ofereix es tracta d’uns vídeos on el comissari de l’exposició explica algunes sales de l’exposició o d’altres curiositats, la qual cosa pot ser molt interessant de veure abans d’anar al museu. Són vídeos curts, clars i entenedors.
A més ofereixen tot tipus d’informació respecte les altres obres i fins i tot una enciclopèdia on-line.